Bitcoin-ul va schimba lumea

Nu rata momentul

Daca esti pregatit sa treci la Bitcoin, ai ajuns in locul potrivit. Acest website este locul in care poti gasi cele mai multe case de schimb pentru a cumpara bitcoin.

Noi consideram ca Bitcoin va imbunatati lumea iar impactul lui asupra acesteia va fi chiar mai mare decat la avut Internetul.

"Buna treaba. Am sa folosesc acest site cand oamenii vor intreba de unde sa cumpere bitcoin" - Merca Ionut

Noi nu vindem bitcoin si nici nu suntem o casa de schimb. Noi doar facem ca gasirea unor asemenea case de schimb a bitcoinului precum si de achizitie a acestei monede sa fie cat mai usoara.

Cine detine siteul?

Siteul a fost fondat de Marius in 2017. El a descoperit Bitcoin-ul in 2013 si de atunci a inceput sa ii invete pe altii despre ce inseamna si cum se achizitioneaza moneda.

Marius ia ajutat pe prietenii lui sa isi cumpere bitcoin-uri. El si-a dat seama ca majoritatea au aceeasi intrebare de baza:

  • Ce este Bitcoin?
  • Cum sa cumpar Bitcoin?

El obisnuia sa se intalneasca cu prietenii si sa le arate cum sa faca un transfer bancar catre o casa de schimb de bitcoin

Era destul de clar ca oamenii doreau sa invete, dar, lipseau resurse de calitate si usor de inteles. In acest fel, Marius a creat acest site cu scopul de a ajuta pe toata lumea sa invete despre bitcoin.